Política de privacitat

Avís legal

Nom comercial: Douce France
NIF/CIF: X9048790S
Adreça: Sicília 232 Baixos 2, Barcelona 08013
Correu electrònic: info@doucefrance.com

Douce France és una botiga especialitzada en alimencació francesa constituïda a Barcelona amb número de CIF X9048790S

  • Douce France no es fa responsable de qualsevol dany, pèrdua o lesió com a resultat de les activitats de qualsevol visitant del lloc i l’ús que li puguin donar al contingut.
  • Douce France no es fa responsable pel que pogués fer amb la informació i enllaços d’aquesta pàgina web.
  • Douce France no es fa responsable pels continguts i opinions de tercers abocades als comentaris. Si alguna d’aquestes opinions o continguts són considerats ofensius, seran esborrats immediatament.
  • Douce France conté enllaços externs a terceres pàgines i no es fa responsable de les seves pràctiques pel que fa a la teva privadesa.

Com a usuari podràs trobar en aquesta pàgina tota la informació relativa als termes i les condicions legals que defineixen les relacions entre els usuaris i Douce France a través d’aquesta pàgina.

Des de Douce France assumim el compromís de processar la informació dels usuaris i clients amb plenes garanties i complir els requisits nacionals i europeus que regulen la recopilació i ús de les dades personals dels meus usuaris.

Al següent enllaç els permetrà accedir directament a la plataforma de resolució de litigis en línia de la Unió Europea.

Aquest web compleix rigorosament amb la RGPD (Reglament General de Protecció de Dades) reglament (UE) 2016/679, la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i amb el Reial Decret 1720/2007 conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002 de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Aquest lloc web utilitza Akismet per reduir el correu brossa als comentaris. Coneix com es processen les dades dels teus comentaris.

Arxiu de registres

Com passa a la majoria de webs, Douce France fa ús d’arxius de registre. La informació dins dels fitxers de registre inclou el protocol d’Internet (IP), tipus de navegador, proveïdor de serveis Internet (ISP), data i hora, pàgines de referència / sortida, i el nombre de clics per analitzar tendències, administrar el lloc, el moviment de lusuari al voltant del lloc i recopilar informació demogràfica.

Adreces IP i altra informació que no estan vinculats a cap informació que sigui personalment identificable a través de Google Analytics.

Cookies

Si deixes un comentari al nostre lloc pots triar desar el teu nom, adreça de correu electrònic i web a cookies. Això és per a la teva comoditat, perquè no hagis de tornar a omplir les dades quan deixis un altre comentari. Aquestes galetes tindran una durada d’un any.

Si tens un compte i et connectes a aquest lloc, instal·larem una galeta temporal per determinar si el teu navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i s’elimina en tancar el navegador.

Quan hi accedeixis, també instal·larem diverses galetes per desar la teva informació d’accés i les teves opcions de visualització de pantalla. Les galetes d’accés duren dos dies i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu «Recordar-me», el vostre accés perdurarà durant dues setmanes. Si surts del teu compte, les galetes d’accés s’eliminaran.

Quins drets tens sobre les teves dades

Si tens un compte o has deixat comentaris en aquesta web, pots sol·licitar rebre un fitxer d’exportació de les dades personals que tenim sobre tu, incloent-hi qualsevol dada que ens hagis proporcionat. També pots sol·licitar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar amb fins administratius, legals o de seguretat.

Desplaça cap amunt