- Quines diferències existeixen entre el paté, el foie-gras, la terrina, la mousse i la rillettes?Tot i que siguin productes semblants i, els veuràs generalment situats a la mateixa secció d’una botiga d’alimentació de productes …
- L’apéro a França: l’aperitiu sagratL’”apéro”, l’aperitiu en francès, és un dels moments més celebrats a França. Ja sigui entre amics o en família, acompanyat …
- ¿Què es menja per Nadal a França?Com a tots els països amb una forta tradició cristiana, a França el Nadal és una de les celebracions més …
- Los plats gastronòmics més famosos de FrançaFrança és una de les primeres destinacions mundials a nivell turístic gràcies al seu patrimoni i variada naturalesa. Així mateix, …
- Quins son els formatges més venuts a França?Fa ben poc ho vàrem escoltar a la ràdio. Una notícia que va caure com una bomba al país dels …
- La merguez: la reïna de les costellades a FrançaEs molt probable que si coincideixes amb un francès a una costellada i li fas provar la xitorra per primera …
La merguez: la reïna de les costellades a França Read More »
- El xarop: una de les begudes més famoses de FrançaSaps quants tipus de xarops per veure amb aigua existeixen? Us descobrim els orígens d’aquesta beguda tan popular a França i les opcions que trobaràs a la nostra tenda de Douce France.
- Cargols a la BourguignonEls cargols a França es mengen i molt. Us expliquem les seves diferències (son molt més grans i venen nets) i com es preparen amb la famosa recepta a la Bourguignon.
- L’Origen de La RilletteQuè són les rillettes i per què és un ingredient imprescindible per a tot francès. Del porc, ànec, oca, peix. Us expliquem com es fa i el seu origen.